Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Черният дроб се обажда – отговорете му с разбиране

Празници, празници, отпуски, ваканции. Не и за черния дроб

черен дроб

Той не може да му отпусне края и да излезе във ваканция. И страшно мрази вашата, защото именно тогава се затрупва с работа.

Помогнете му със следпразнична разтоварваща и пречистваща програма. Хранителна терапия за здраве и отдих с отбрани деликатеси. За да ви служи по-добре в метаболизма, имунната защита, храносмилането и складирането на полезни вещества.

Чесън

Включете го в менюто си, дори в малки количества. Една скилидка дневно може да активира ензимите, с които тялото ви да се освободи от токсините. А в същото време да поддържа органа в добра форма благодарение на съдържанието на алицин и селен.

Грейпфрут, лимон

Богати на витамин С и силни антиоксиданти, цитрусите стимулират естествения процес на прочистване на черния дроб. Чаша прясно изцеден сок ще даде нови сили на работливия ви приятел в разграждането на мазнините.

Съдържат много флавоноиди и бетакаротин. Хапвайте ги по-често, За да подобрите общото състояние и ефективното функциониране на органа. Те са отличен помощник в работата на черния дроб и може да поемат известна част от задълженията му. Съдържат пектин и помагат на организма да се освободи от токсините в храносмилателния тракт. А това, естествено, е глътка въздух за дроба.

И той подобно на ябълките има участие в извличането на токсините от тялото и така поема част от товара, който по правило се пада на голямата пречиствателна станция в организма. Разбира се, не прекалявайте с количествата и използвайте студено пресован. Зехтинът може да бъде полезен, когато се консумира умерено.

Куркума

Любимата подправка. Не се колебайте, добавете я в менюто си. Куркумата е отлично средство за прочистване на черния дроб и прогонването на натрупаните вредни вещества в него, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *