Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекарите изобретиха наркотични сиропи за деца!

През XIX век американките са толкова заети да разбиват масло и да свалят 15 ката дрехи всеки път, когато им се доходи до тоалетна, че просто не им остава време да се занимават с непокорните си отрочета.

 наркотични сиропи за деца

За свое облекчение могат да ги усмиряват съвсем лесно. Единственото, което трябва да направят, е да им дават „успокояващ сироп“, създаден специално за капризни и ревливи деца. Особено популярен е този на някоя си г-жа Уинслоу. 30 мл от него съдържат 65 мг чист морфин. За онези, които не са съвсем сигурни, става дума за доста сериозно количество. Стресираните майки обаче не искат и да чуят за друго средство за успокояване на бебетата, на които им никнат зъби. Просто защото сиропът действа светкавично и безотказно. За зъбобола при по-големи деца също е намерен надежден лек – кокаинови таблетки. Докторите от края на XIX век ги предписват масово и на възрастни.

На порочната практика с наркотичните медикаменти е сложен край през 1910-а благодарение на вестник The New York Times. Той пуска обширна статия, посветена на опасностите, които крият за децата ус­покояващите сиропи. Според проучването, направено от журналистите от вестника, освен морфин в различните шишенца се съдържат също хлороформ, кодеин, хероин, опиум на прах и канабис.

 

Лекарите изобретиха наркотични сиропи за деца__

За зъбобола при по-големи деца също е намерен надежден лек – КОКАИНОВИ ТАБЛЕТКИ!

 

 

Кашлица и бронхит се лекуват с ето тези билкови рецепти

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *