Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

130-килограмова фенка на Джъстин Бийбър смъкна 65 кг

briana4555130-килограмова почитателка на американската тийн звезда Джъстин Бийбър смъкна цели 65 килограма, за да се хареса на своя кумир. Бриана Дебиндър се е подложила на жесток хранителен режим, за да се отърве от излишните килограми. Момичето тренира усилено и във фитнес залата, пишат от medikforum.ru.

Бриана се влюбила в Джъстийн още преди години. Тя започнала да му изпраща любовни послания след появата му на голямата сцена. Момичето е връстница на звездата и е част от фенклуба му в Пенсилвания, САЩ.

„Бях много щастлива, след като спечелих фен конкурс. С още няколко момичета се снимах с Джъстийн, но гледайки после снимката, изпаднах в ужас!“.

Бриана си дала сметка, че е много дебела и решила на всяка цена да се отърве от излишните килограми, за да може да привлече вниманието на своя любимец.

„Край него винаги има момичета, които имат стройни фигури! И аз искам да съм като тях! Вярвам, че мога да поработя върху себе си и да отслабна“, категорична е тя.briana justin bieber

Към днешна дата Бриана тежи 65 килограма и мечтае един ден Джъстийн да пее за нея. Решена е да смъкне още килограми. Тя не спира да му праща любовни съобщения в Мрежата, но все още няма отговор. Не крие, че е малко обидена на своя кумир, тъй като именно заради него тя е смъкнала толкова много килограми, а той не й обръща никакво внимание…

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *