Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Парадокс: пухкавото коремче е здравословно!

Кой би предположил, че натрупаните мазнинки в областта на кръста може да са полезни за здравето и да засилват имунитета ни? Но как е възможно това?

Не само, че не са вредни, но са изключително полезни за укрепване на организма ни – това твърдят учените от Британския институт по здравословно хранене. Ето и най-парадоксалното твърдение на учените – хиляди жени, които са натрупали излишни килограми дават мило и драго да се отърват от мазнините около корема и талията, но нямат представа, че точно това може да доведе до развитие на инфекции и заразяване с вируси.

Това се дължи на факта, че коремът и подкожните мазнини изпълняват ролята на вид бариера срещу заразните простудни заболявания. Мазнините също изпълняват и важната функция да регенерират болните тъкани, тъй като са богат източник на стволови клетки.

Този вид клетки са изключително полезни за възстановяване на увредените тъкани при инциденти, травми или заболявания. Другите мазнини, натрупани в областта на бедрата също са полезни, защото те от своя страна неутрализират токсините.

Вече може да се чувствате по-добре в собственото си закръглено тяло.

 

Намалените калории се отразяват зле на мозъка

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *