Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да победим мъката по близък човек?

Всеки от нас поне веднъж в живота си е изпитвал чувството, че буквално почвата се изплъзва изпод краката му

 

мъка

Паниката парализира способността да се вземат верни решения и тласка към необмислени постъпки. Спокойно! Безизходни положения няма!

Напускането на близък човек може напълно да разтърси душевното спокойствие и увереността в себе си. Каквато и да е причината за раздялата, резултатът е един и същ – угнетяваща самота и празнота. Човек изпада в тежка депресия, апатия, губи житейските си ориентири и цели. Това е нормална човешка реакция. Друг въпрос е, че тя не трябва да продължава прекалено дълго.

Какво да се направи!

Запълнете до откат свободните си часове. Общувайте с приятели, ходете на кино, на изложби, спортувайте (физическата активност ще снеме стреса). Дори ако вечер си оставате сами у дома, не бездействайте. Направете генерално почистване, обърнете наопаки шкафовете и изхвърлете всичко ненужно. Избавете се от предметите, които ви напомнят за вашата разпаднала се връзка. А след като „разчистите“ територията, започнете „завръщането към живота“. Навярно сте имали някакви замисли, за които по-рано не ви е стигало време.

И накрая, не се затваряйте в себе си! Посещавайте мероприятие, нови компании, завръзвайте нови познанства, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *