Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разпространете истината: Тайната на позитивното мислене е тук!

Общоизвестен факт е, че човек не използва своя мозък на 100% и тайната на възможностите на разума все още не е разгадана

 

положително мислене

Всички притежаваме скрити резерви, способни на „чудеса“, в това число и поразително по сила самовнушение, което може дори да лекува.

Така например италианският лекар Фабрицио Бенедети, който лекува болни със синдрома на Паркинсон, вместо привичното за тях лекарство, съдържащо допамин, им поставял обикновен разтвор на готварска сол. В резултат при пациентите се наблюдавала същата реакция както и след истинския препарат. С помощта на този експеримент Фабрицио Бенедети доказал, че в резултат на самовнушение в мозъка на пациентите се изработва допамин, който липсва на болните с Паркинсон.

Аналогични резултати са получени и от други медици, експериментирали в сферата на обезболяването на организма, лечението на ревматизъм и дори на рак.

Направете малък експеримент. Легнете удобно, отпуснете се, затворете очи. Представете си студен зимен ден, сняг вали на парцали, леден, пронизващ вятър и дупка в леда, в която се потапя човек по бански костюм. Настръхнахте ли? Защо? Отговорът е, че вие си се представяте на негово място. Въображението е пътят към действеното и изцеляващо внушение.

За да постигнете забележими резултати на това поприще, тренирайте въображението, като периодично си представяте, че ви е студено, докато навън е палеща жега, или обратното – че нищо не ви боли, което не отговаря на действителността. И скоро само със силата на мисълта ще можете да вършите, чудеса, А главното е, че във всичко е важна позитивната настройка, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *