Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо сме дебели? Защото преяждаме!

Основният проблем на наднорменото тегло е преяждането

 

преяждане

По време на хранене много жени губят контрол и започват да поглъщат прекалено много храна, която не е необходима на организма им.

Причини за преяждането

Често употребата на излишни количества храна е навик от детството. Спомнете си колко пъти мама или баба ви е заплашвала, че ако не си изядете всичко, няма да гледате телевизия, и никой не е реагирал на възраженията ви от рода на „Нахраних се вече“. Годините минават, а психологическата настройка „да омиташ чинията“ остава.

Много дами се опитват да се борят със стреса с помощта на храната. Сладкото, тестеното и мазничкото придават радост, защото това е най-простият и бърз начин човек да получи удоволствие. Но в действителност това съвсем не е така -физическото усещане за пълнота не може да компенсира духовната празнота.

Често храната е и повод за общуване. Особено остро стои този проблем при работещите в офиси. Кога ще си побъбриш с колегите, ако не на чашка кафе. А какво е чашка кафе без сладичко?

Омъжените жени рискуват повече да преяждат от самотниците. Причината е, че те приготвят храната, а как можеш да свариш супа, без да я опиташ няколко пъти?

Липсата на нормални сексуални отношения също е повод за употреба на излишна храна и най-често това са сладкиши. Защото именно в шоколада, бананите, тортите се съдържа хормонът на радостта, който е толкова необходим на организма, но при липса на секс е достъпен само във вид на шоколадови блокчета, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *