Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да си приготвим профилактична доза хлорен диоксид?

Хубаво е преди всичко да се консултирате с лекар или поне с човек, който е по-наясно как се приема хлорния диоксид

 

MMMS

Първо да уточним, че ММС е натриев хлорит, който при активация с киселина (лимонтузу, лимон, оцет) образува хлорен диоксид. Добре е да се започне с прием на една капка ММС, докато не стигнат 6. Джим Хъмбъл препоръчва да се сипят 6 капки ММС и към тях да се добавят 5 пъти по 6 капки от 10% разтвор на лимонена киселина, т.е. 30 капки. След това се изчакват 3 минути и се добавя половин чаша вода. Ако вкусът е неприятен, вместо вода се долива сок, например от боровинки. Ако се изпита нетърпимо гадене, надежден антидот е да се изпият 1000 мг витамин С, разтворени в чаша студена вода, или 1 равна ч.ч. сода бикарбонат пак във вода.

Избягвайте да взимате този разтвор по свое собствено решение или защото сте чули някъде, или някъде сте прочели, че помага за нещо. Има хора, които притежават сертификати, но в повечето случаи те са им необходими само за дистрибуцията. Задължително се консултирайте само с медицинско лице, преди да решите да си закупите MMS.

У нас специалният разтвор може да се намери с надпис на бутилката ЦДС или ММС. Може да се поръча по интернет, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 9 до “Как да си приготвим профилактична доза хлорен диоксид?

  1. Йордан Бойчев каза:

    Неграмотници твърдят,че натриев хлорИТ е готварска сол!!Готварската сол е натриев хлорИД/NaCl/!!Хъмбъл не обяснява добре действието на хлорния диоксид,получен чрез смесване хлорит с лимонена киселина,защото не разбира от химия.Дори не знае колко електрони има на s,p,d_нивата.Това се изчислява по формулата 2n.n,където n е съответното ниво_1.2.3…Примерно на 3_то ниво/при напълно запълнено/ броят електрони са :2×3×3=18е-.Но ако нивото не е запълнено?Оттам трябва да тръгне Хъмбъл,за да твърди,за 5_те електрони и т.н.Иначе не е ясно как протича процесът на окисление.

  2. Георгиев каза:

    Много се дразня от загадъчните глупости и двусмислици! ММС е натриев хлорит (т.е. готварска сол примерно 1 грам разтворена в 100 мл.вода)! Тогава смесването на сол с активатор лимонена киселина (или сок от лимон) при 0,7 гр.при дневна доза прием на готварска сол между 3 до 5 грама,само един лъжец може да твърди че може да навреди приемането на всичко това в чаша вода?

    • Слави Димитров каза:

      Натриевият хлорит е едно,а натриевият хлорид е друго. Това са различни съединения ! Готварската сол е натриевият хлориД .Явно бъркаш хлорит с хлорид .

    • Ирина каза:

      Точно така. Обаче действа. Аз понякога изпитвам непреодолимо желание да пия точно такъв разтвор. Без да знам досега какво представлява и за какво се употребява. Разгражда токсините. Известно е че организмът сам си иска нужното. При повръщане и натравяне се препоръпва лимонов сок със сол в малко количество вода. Помага безотказно. Сега нещата ми се изясниха. Прекалената мнителност е вредна.

    • Симеонова каза:

      Натриев хлорит- NaClO2 не е готварската сол. Натриев хлориД – NaCl е готварска сол.

  3. Зоя Велкова каза:

    Здравейте, продавам разтвор хлорен диоксид 0,75%, перфектен дезинфектант за питейна вода, но това което чета за лечебния ефект на разтвор от 10 мг/л е пълна глупост, дори опасно за здравето. Световната здравна организация допуска 0,7 мг/л като доза безопасна за употреба.

    • Yordan Boychev каза:

      И защо концентрацията на вашия хлорен двуокис е 0.75%?Да не сте направили някакво откритие?Или сте спецпредставител на СЗО,което защищавате безрезервно?Дали 10мг /л от хлорния двуокис е опасно за човешкото здраве?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *