Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опасен ли е хлорният диоксид?

Някои хора смятат, че хлорният диоксид е силен дезинфектант и е опасен за прием през устата

 

опасен ли е хлорния диоксид

„Не съм чувал той да е нанесъл вреда при дози, близки до препоръчаните. Не мисля, че е възможно. Aз го използвам в практиката си за лечение на моите пациенти“, казва д-р Джон Хомастън от Тихуана, Мексико. „Д-р Шуслер от Швейцария лекува успешно малария u ХИВ c хлорен диоксит и хомеопатични лекове. 7 от 10 негови пациенти са излекувани“, обяснява Андреас Калкер, който се сбогува с артрит на китката благодарение на това съединение.

„Попадайки в организма, хлорният диоксид се разгражда на хлорид и хлорад, от който се образува хипохлорна киселина, известна като белина. Именно по тази причина Агенцията по храните и лекарствата на САЩ забранява неговото приложение като лекарство за вътрешна употреба“, пък е убеден доц. д-р Радослав Радев – хоноруван преподавател по фармакология в Медицинския факултет при Тракийския университет в Cт. Загора.

При всички случаи е важно да се знае, че бутилката с ММС не бива да се излага на пряка слънчева светлина, тъй като може да се пръсне и да причини изгаряния. Неразреден ММС не бива да попада върху коЖата за повече от 10 секунди, Защото причинява леки изгаряния.

Хората, които отричат лечебното му действие, искат популяризирането му да престане, но какво биха казали на раково болните, за които това е последна надежда? „Откриха злокачествен рак на белите дробове на сина ни Георги Иванов Хаджиев. Той не можа да понесе химиотерапията и го изписаха от болницата, като му дадоха два, три месеца живот. Откакто му даваме ММС, започна да диша по-добре и не се поти. Мина една година от лечението му“, казва доц. Иван Хаджиев от Стара Загора.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Опасен ли е хлорният диоксид?

  1. иво каза:

    пак с ‘опасностите’ напред
    защо е този долен популизъм !?!??
    та нима кухненските ножове не са опасни !?!?!?
    а има ли дом,в който ги няма ?!? какво ще правим без тях, въпреки цялата им опасност ???
    искаме хем бързо и качествено да действа едно лекарство, хем да можем да си го ‘дозираме’ безотговорно – ако може колкото и да си гълтаме да става каквото ние искаме … е няма такова животно!
    всичко е до дозировката, вкл. честотата на приложение и продължителността /какъв период ще го прилагаме/ – за всяко средство
    автомобилите да не би да не са опасни !?!?!?
    но почти всеки има – и защо аджеба, след като са опасни ?!!?
    престанете с тези празнословия за опасности!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *