Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как действа хлорният диоксид?

Доскоро хлорният диоксид се използваше само за пречистване на вода

 

чудодейно лекарство

Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) доказа, че унищожава патогените във водата, и той се ширеше в индустрията – за дезинфекциране на месото, за търговски и за комунални цели. Но Джим Хъмбъл стига до извод, че след като ММС чисти водата от всякакви бактерии, микроорганизми и патогени, може да го направи и с водата в тялото.

А Ясим Хъмбъл се натъква на хлорния диоксид при златотърсаческа експедиция в горите на Британска Гвиана, когато излекува от малария двама от екипа си. Оказва се, че хлорният диоксид оксидира молекулите с ниско рН, каквито са анаеробните микроорганизми, вируси, паразити, токсини и отлагания от тежки метали, които се натрупват в човешката тъкан, и не влияе на Здравите клетки. Раковите клетки също имат ниско рН.

„Не си мислете, че хлорният диоксид е хлор. Хлорният диоксид убива патогените чрез окисляване, а хлорът убива патогените чрез хлориране“, обяснява Джон Хъмбъл. При хлорирането хлорът се комбинира с патогените и създава различни химични съединения, опасни за човешкото тяло в много случаи. Хлорният диоксид унищожава чрез оксидиране. „При него молекулите на патогените се разкъсват и не създават други комбинации. Те се разпадат и се изхвърлят от тялото“, убеден е Джон, пише списание „За жената“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *