ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Маска от рибено масло заличава бръчките

Може ли рибеното масло, втрито в кожата на лицето, да помогне в битката с бръчките? Дали от тази процедура резултатът няма да е единствено неприятната миризма?

masloТакива въпроси си задала англичанката Клер Голдуин от Daily Mail, когато решила да провери твърденията за ефекта от маска с рибено масло.

Клер вземала за козметичния си проект маслото директно от капсулите, които се продават във всяка аптека. Тя признава, че й се повдигало от специфичната миризма, но всяка сутрин грижливо втривала в лицето си съдържанието на капсулите. Същото правела и вечер преди сън, а в рамките на деня вземала по една капсула и вътрешно. Идеята й била да провери дали наистина веществото в капсулата, богато на Омега-3 мастни киселини На петия ден кожата под брадичката на Клер Голдуин започнала да се прибира и изпъва, а лицето й, според заобикалящите я хора, станало по-сияйно.

След като изтекъл един месец при този режим, Клер отново сканирала лицето си. Оказало се, че думите за ползата от рибеното масло не са празна работа! Маските наистина редуцирали бръчките около очите, подобрили цялостно тонуса на лицето и текстурата на кожата. Според специалистите този режим на поддръжка подмладил лицето на Клер с пет години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *