Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Душата също има нужда от топло през зимата

Стресът е нещо, което не можеш да пипнеш, но може да усетиш с пълна сила

 

зимно настроение

Докторите и психолозите отдавна го изследват и са стигнали до извода, че есента е свързана не само с по-топли дрехи. Не само тялото ни има нужда от затопляне. С идването на края на лятото душата ни е тази, която започва да усеща леко безпокойство. Безпокойство от липсата на дълги слънчеви обедни почивки. От липсата на бързото отскачане до морето за уикенда, заменено от рутината в службата. И ей така, без да се усетим, стресът се наместил между възглавниците ни в хола. Все пак има няколко петица, които биха могли да го препънат и да го държат под контрол.

Изритвайте се по-рано от леглото

Промяната на климата е една от причините за есенния стрес. За да го победите, ви трябва наистина качествен старт на деня. Вместо да се излежавате още 10 минути в леглото, по-добре да изритате завивките и да хукнете към офиса. Когато пристигнете в служебното си пространство, хвърлете един дълъг поглед върху графика си за деня. Поемете дълбоко въздух и плавно се влейте в работния ритъм. Все пак сте си откраднали 10 минути от деня за това.

Разчистете сезонно

Използвайте смяната на сезоните, за да почистите не само гардероба си от ненужни дрехи, но и бюрото или работното си пространство. Изхвърлете всякакви листчета, на които сте записали отдавна изпълнени задачи, пренаредете папките си с файлове. Ако около вас е спретнато, то и у вас ще е така. Нали знаете, че хаосът ражда хаос? Ако пък съвсем искате да започнете на чисто, погледнете и какво има в пощенската кутия на мейла ви. Няма нужда да пазите електронни писма от една петилетка насам, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *