Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Фитнес-инструкторка на 93? Възможно е!

Маргарет Алън вероятно е най-възрастната фитнес-инструкторка във Великобритания. А може би не само там?

fitnes93-годишната Маргарет никога не е искала да има живот, обичаен за връстниците й, описват от medikforum.ru. Всяка неделя тя ходи в методистката църква на селцето Сатбърн, където живее, и в продължение на час и половина води занятията на пенсионерска фитнес-група. Маргарет е много популярна и в групите й редовно е препълнено.

Повечето й “ученички” са малко над 60-те, но по правило не са се занимавали активно със спорт през целия си живот. Затова инструкторката им дава почивка в средата на занятията, а и темпото е съобразено с физическите им възможности.
Комплексите от упражнения са разработени от самата Маргарет. Това е комбинация от стъпки на шотландски танци, движения в ритъм кънтри и физически упражнения от първите филмчета по фитнес, излъчвани преди години по ВВС.
“Искам на моите занятия хората да се веселят” – споделя Маргарет. Тя преподава танци от 1965 година и е доволна от постиженията си. Държи на провереното, избягва нововъведенията от рода на зумба.

Енергичната бабка вече има праправнуци, но води напълно самостоятелен живот. Любимото й занимание е настолната игра скрабъл. Хвали се, че е много добра: един господин, когото наскоро разбила на пух и прах признал, че нито една друга жена на нейната възраст не може да играе така.
Маргарет е пълна с изненади: на всичко отгоре тя пише стихове! Издала е 6 книги и сега пише седмата. Много от стиховете й стават текстове на песни, които тя посвещава на членовете на многобройната си фамилия и на приятели.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *