Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Англичанин заряза здравословния живот и…оздравя!

66-годишен англичанин се радва на отлично здраве, въпреки че преди време е преживял инфаркт. Освен това той не спазва никакви правила на здравословен живот и хранене и пуши по 50 цигари на ден.

zdraveДейвид Джефрис напълно е изключил от менюто си всякакви плодове и зеленчуци, коментират от medikforum.ru. Най-обича да се тъпче с пържени картофи и кренвирши, чипс и бургери, а растителната храна направо му е противна. Всеки ден възрастният мъж изминава половин километър до най-близкия магазин, за да си купи вестник. Специални фзически натоварвания няма – просто всеки ден танцува в собствения си хол. След танците пулсът му едва се е ускорил.

Да не повярваш, че преди 10 години този човек е преживял инфаркт! Когато излизал от болницата, лекарите му дали някои съвети как да се грижи за себе си оттук нататък. Научили го на здравословен живот. Дейвид се заел да изпълнява препоръките, но напълно нопаки! Той ужасно се дразни от факта, че собственият му син е луд по органичната храна и яде изключително плодове и зеленчуци, които отглежда сам. С аристократична критичност Дейвид отбелязва, че никога не би се ровил в лехите като него – можел да го прави единствено ако отглежда цветя.

Заклетият враг на здравословния живот е убеден, че затлъстяването на човечеството е еволюционна стъпка. Ето защо не е нужно хората да се измъчват с лишения и настояване за хранене, което никак не е вкусно. И кой знае дали наистина е полезно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *