Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Александър Сано не взема дори аспирин!

“Предпочитам природните средства – не приемам дори аспирин!”

sanoС такава декларация една от младите звезди на българската сцена – Александър Сано, разяснява в интервю пред “Доктор” разбиранията си за здравословен живот.

Очевидно той е от онези млади хора, които по убеждение започват да търсят връзката с природата, да се стремят да се вслушват в сигналите на тялото си и когато тези сигнали са тревожни – да търсят лек от същата тази природа.
Според Александър Сано бедата за болестите на българите идва именно от изгубването на тази връзка. За това каквито и ангажименти да има, той се старае поне веднъж в седмицата да направи няколко часова разходка до Витоша. Не пуши, а от алкохола –по негови признания – му се събират около 100 грама годишно. Очевидно – от ритуални наздравици?

Той не е привърженик и на бързото хранене, което, по признание на водещи диетолози, е причина за тоталното затлъстяване и различни проблеми с храносмилателния тракт. Не ям фаст фууд, категоричен е актьорът. Все в тази линия е и поведението му по отношение на лекарствата. Отрови, химия – той не е единственият, който се отнася с резерви към шумните анонси на фармацевтичните гиганти за поредната панацея. Не приемам дори аспирин, настоява Сано.

Почитателите му в мрежата са готови за аплаузи, този път не за роля или песен, а за трезвата му житейска позиция. Е, критици също има: информиран опонент не пропуска да отбележи, че аспиринът не е опасна химия – това съединение се съдържа и в кората на бялата върба, т.е. аспиринът не е мистериозни Е-та, отрова или заблуда, а също дар от природата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *