Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Суицидният риск нараства при хората с проблеми в храненето

Изразява ли склонността към преяждане сигнално предупреждение за суицидни намерения?

 

дебел

Според ново проучване направено от д-р Рейчъл Мюлър и нейни колеги от института за обществено здраве Johns Hopkins University в САЩ, хората, които имат депресивни и тревожни симптоми често са недоволни от телата си и е по-вероятно да покажат склонност към преяждане. Тези поведения ги излагат на по-голям риск за превръщането на емоциите на вътрешни, скрити емоции, които един ден непременно ще избият като желание за самоубийство. Изследването е публикувано онлайн в списанието Springer .

С акцент върху външния вид в западната култура, не е необичайно за много момичета и жени да приемат допълнително храна заради поведенчески проблеми. Най-често срещания проблем е склонността към преяждане или яденето на големи количества храна за един кратък период от време. Характерно е и липсата на контрол, докато се яде. Това поведение води до срам, стрес и желание по някакъв начин да се скрие или накаже деформираното тяло.

За да бъде поправен този проблем на младите момичета и жените с проблеми с франенето се препоръчва освен психотерапия и прием на средства за отслабване. Вече има напълно безвреден и много сигурен медикамент – Фет Бърнър. Този продукт ефективно изгаря мазнинте, създава чувство на ситост и е абсолютно без никакви противопоказания.

Доктор Мюлър и нейния екип са изследвали как депресивните и тревожни симптоми могат да бъдат предшественици на склонността към преяждане. Резултатите са станали факт след като били проучени 313 жени в продължение на 11 години. Участничките са били на възраст от 6 до 17 години. Учители, родители и деца са били интервюирани, за да се определят нивата на тревожност, депресия, задоволство от външния вид и поведение при хранене, особено склонност към преяждане.

Не е новост това, че по някакъв начин мислите, чувствата и най-вече начина, по който се възприемаме ние самите, както и света около нас, дават отражение на грижата ни към външния вид. Хората, които са в депресия често са с нарушени както хранителни, така и хигиенни навици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *