Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Преди да ползвате китайски билки, най-добре е да се консултирате със специалист

Зеленият чай улавя свободните радикали и способства за храносмилането

 

китайска медицина

„Но изпит на гладен стомах, той нарушава слизестата обвивка на стомаха. Затова не трябва да се пие на закуска“, предупреждава китайският лекар Уен Ши Хун. А тъй като тази полезна за здравето отвара намалява усвояемостта на желязото, тя е противопоказана за бременни. „На децата в Китай изобщо не дават зелен чай“, твърди Хун.

Чудният корен жен-шен

Жен-шенът бива класифициран като афродизиак, антидепресант и среоство, подобряващо работата на нервната система. Продуктите, съдържащи „чудния корен„, са много, клати глава Уен: „В Китай различаваме 15 вида жен-шен и всеки от тях действа различно на различните пациенти. На всички тукашни продукти обикновено е написано просто „жен-шен“. А как да разбереш кой от тях е подходящ именно за теб?“

Нужни са индивидуални консултации с дипломирани специалисти по традиционна китайска медицина. Всяка билка, всяко растение, прилагано от китайските лечители, действа различно на различните хора и общи рецепти не съществуват. Но при индивидуална консултация винаги може да се разбере кой продукт ще ти донесе полза, а кой трябва да избягваш, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *