Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да преборим стреса с метода на визуализацията

метод на визуализация

Визуализацията е способност на чо­вешкия дух да се опре на „вътрешни филмови прожек­ции“, за да си изгради поло­жителна нагласа към живота, което от своя страна връща доверието в собствените сили и ни прави щастливи. Почув­стваната лекота освобождава енергия, необходима за постигане на нашите дели.

 

3 лесни упражнения за начинаещи

Те могат да бъдат изпълнявани навсякъде и колкото пъти иска­ме, но по-добре е да им отделяме винаги един и същи час от деня, като Се избягва вечерното вре­ме. Половин час упражнения се равнява на 5 часа сън!

  1. Укрепете самочувствието си

Отпуснете тялото си седнало или изправено поло­жение, затворете очи и си мислете за вашето последно постижение У например, че сте извършили изгодна покуп­ка, предали сте важен доклад и т.н. Придайте образ на усещанията си – израза на ва­шето лице, миризми, шумове и думи, свързани с преживения приятен факт.

  1. Подарете си кратко удоволствие

Отпуснете тялото си в седнало или в изправено положение и си представе­те, че имате среща с човек, когото харесвате. Вижте мястото на срещата, лицето на човека, разтворените му за прегръдка ръце, светлина­та на деня, чуйте думите, с които ви посреща, и тези, с които му отговаряте.

  1. Приемете реалността

С отпуснато тяло в седна­ло или в право положение си представете някакво непри­ятно и непредвидено обсто­ятелство – анулиран полет, голям разход и т.н. Почувс­твайте каква е реакцията на вашето тяло. После потър­сете във въображението си благоприятното разрешение – навременното прехвърля­не на друг полет, големите предимства на новата покупка. Осъзнайте с тялото си, че в трудностите и непредвиде­ните пречки винаги се крие нещо позитивно.

 

Цветотерапия – как ни действат цветовете

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *