Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Наднормените килограми удължават живота?

Това твърдение звучи абсурдно във време, когато човечеството се опитва да отслабва по всякакви начини в името на здравето и …удължаването на живота.

fatУчени от университета в Охайо обаче са на мнение, че смъкването на наднормени килограми не може да се предприема във всяка възраст. Знае се, че с настъпването на средната възраст се променя химията на тялото, отбелязват от medikforum.ru. Това означава добавяне на килограми без да сте променили начина си на живот и хранене. Според екипа от Охайо задачата на средната възраст не е да смъква килограмите, а да се постарае да ги задържи – т.е. личното тегло да е устойчив показател в течение на повече години. Ако имате няколко килограма над червената линия, това не е беда – стига да не ви създават проблеми и да не се увеличават.

Щом един 50-годишен човек стабилизира теглото си, неговите системи започват да работят безотказно при дадените параметри и не му създават проблеми поне още 16 години. Такъв човек е с перспективи да живее по-комфортно и без болка в сравнение с връстниците си, които са или много слаби, или твърде дебели.
Ключовата дума, както става ясно, е “стабилност”. Изследването е потвърдило всеобщото мнение, че в най-сериозен риск са хората със затлъстяване. Направо са обречени онези, които вече го имат и въпреки това продължават да трупат килограми. Изводите са направени след 17-годишни наблюдения върху здравето на повече от 10 000 американци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *