ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

7 супер лесни и ефикасни трикове за отслабване

suveti za otslabvane

Няма да повярвате колко са ефикасни тези простички и лесни съвети за отслабване:

  1. Намалете силата на ото­плението: ниските температу­ри карат тялото да произвеж­да топлина. Последицата е, че ще изгаряте още около 50 килокалории на ден.
  2. По аптеката се продават чайове или таблетки, които убиват апетита: съставките им регулират кръвната захар и не допускат да се появи неу­държим глад. Същата работа Върши и чаша портокалов сок.
  3. Ароматните масла потискат апетита върху носната кърпа са доста­тъчни. Вдъхнете ги.
  4. Задушавайте продуктите вместо да ги пържите. Когато готвите супа, слагайте картофи вместо сметана. С тях супата става по-плътна, а съдържа и по-малко калории.
  5. Откажете се от алкохола: той спира разграждането на мазнините.
  6. Правете акупресура на точ­ката между горната устна и носа. В продължение на 15 секун­ди. Желанието да поглъщате сладки неща се изпарява. & Вдишвайте 50 пъти дълбоко и спокойно. Така ще си наба­вите кислород, необходим за изгарянето на мазнините В клетките.
  7. Правете си коремен масаж за отслабване. Той оросява тъканите и подобрява храно­смилането. Хванете кожата от двете страни на пъпа си с палец и показалец и я пуснете. След това разтрийте за 2 ми­нути корема си с длан по посо­ка на часовниковата стрелка.

 

 

Защо наднормените килограми правят костите чупливи

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *