Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да започнем детоксикацията на тялото?

Много продукти са замърсени с минерални отрови, големи дози консерванти и химически оцветители

пречистване на организма Всичко, което помага на извеждането на вредните вещества от организма, способства за детоксикацията му.

Преди всичко трябва да се увеличи употребата на течности – най-добре за сметка на натурални сокове и билкови чайове. Положително действие оказват например соковете на основата на чисто алое, полезен е и зеленият чай. Добре е, ако например в чаената смес се добави джинджифил, който съдържа калий – важен за функционирането на сърцето, манган – повишаващ имунитета, кремний – тонизиращ организма като цяло и осигуряващ добро състояние на кожата, косата, зъбите и ноктите, витамините А, С, В-комплекс, магнезий, фосфор, натрий, желязо, цинк.

Изборът на изчистващи средства е индивидуален процес, затова е добре човек да е чувствителен към своя организъм и да не пренебрегва профилактиката и оздравителните процедури, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *