Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как да се спасим от калоричните салатни дресинги!

Не откриваме Америка – хубавите салати са полезен и вкусен вариант да утолим глада си дори когато сме на диета.

uxusЗащо обаче понякога ефектът от “салатното меню” е далеч от очаквания и стрелката на кантара сочи повече, отколкото сме си представяли!?

Грешката на отслабващите е, че когато похапват салата, не мислят за калориите от дресинга (заливката). Понякога тя е толкова вкусна, че човек не издържа на изкушението: какво в крайна сметка са няколко лъжици майонеза или зехтин!

Ако наистина искаме да ограничим или стопим килограмите, трябва сериозно да наблегнем на леките салати. Вкусът им няма да ни разочарова, ако ги подправим с най-добрата за случая заливка: балсамовия оцет!

Балсамовият оцет е тъмна, кисело-сладка гъста течност. Тя прави всеки сос или салатна подправка великолепни на вкус, без да ни товари с калории. Балсамовият оцет е много вкусен и е в състояние да допълва най-различни блюда. Освен това той насърчава усилията ни за строен силует благодарение на съдържащите се в него киселини. Тези киселини потискат активността на фермента, който участва във въглехидратната обмяна. В резултат на това нивото на захарта в кръвта се стабилизира и апетитът намалява.

Богатият вкус на балсамовия оцет прави излишно добавянето на мазнина в салатата, което също допринася за редукция на приеманите калории.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *