Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диета за тънки крака

За да се сдобиете със стройни крака и изящни глезени, продължавайте да следите за нивото на хормоните

The word diet spelt out in vegetables on a wooden board.

С помощта на правилно подбран режим на хранене може да постигнете необходимия баланс. В случая е важно да внимавате за нивото на хормона на растежа. Изключете от менюто си солените закуски, соевия сос и подправките със сол. Добавете продукти, богати
на витамин С. Недостигът му намалява изгарянето на мазнини по време на тренировки с 25 %. Този витамин отговаря за изработката на ензима карнитин, който подпомага превръщането на мазнините в енергия.

Примерно меню

Закуска: омлет от 2 белтъка и 1 жълтък (1 ч.л. зехтин за изпържването му), 1 домат, 2 филийки ръжен хляб, чаша зелен чай.

10 ч.: 100 г нискомаслена извара.

Обяд: супа от зелен боб (ценен източник на фибри и на вит. С, А, РР и от В-група), морков и подправки, 150 г салата от морско зеле с чушка, 1 с.л. зехтин и малко оцет, 130 г варено пилешко филе и 1 печен картоф.

16 ч.: 1 банан и чаша билков чай без захар.

Вечеря: 100 г тофу със 150 г тиквички, задушени с малко зехтин, 1 филия пълнозърнест хляб.

Препоръки

Изключете от менюто си алкохола, простите въглехидрати и транс-мазнините. Те провокират изработката на инсулин, следователно намаляват нивото на хормона на растежа. А солените храни задържат течностите в организма.

Наблягайте на продукти, богати на калий и манган. Те ще детоксикират организма ви. Съдържат се в картофите, авокадото, стафидите, ядките и бананите.

Увеличете лесноусвояемите белтъчини в менюто си и намалете дела на мазнините и въглехидратите. Яжте омлет, телешко, пилешко, ферментирали соеви и млечни продукти, риба и морски дарове. Ф Добавете цинк и хром. Ще си ги набавите с морски дарове, яйца, пшенични зародиши, телешки черен дроб, пшенични и оризови трили, бобови, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *