Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кейт Мидълтън тренира за раждането с учител по йога

Съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, всеки момент ще роди. На Острова всички тръпнат в очакване, защото времето до очакваното събитие е почти стопено!

kate-middleton-467За големия ден херцогинята на Кеймбридж се готви усърдно, твърдят medikforum.ru. В подготовката й помага частен учител по йога.

Кейт, както е известно, е категорично за естественото раждане. Тя е заявила, че не иска никакви обезболяващи. Същевременно упорито се занимава с йога и е убедена, че древните техники и хипнозата могат да й помогнат да се справи достойно с голямото изпитание. Тялото може да игнорира болката: чрез овладяване на специални техники един човек може да се принуди да не я усеща.

Приближени до двореца уверяват, че редовните занимания на Кейт с учител по йога й помагат постоянно да е здрава и в добро настроение. Самата тя била убедена, че потискането на болката чрез древни техники и без медикаменти е най-щадящ за бебето и за собственото й здраве вариант. Кейт може спокойно да се довери на древния опит на човечеството, коментира Джеймс Мутана, един от водещите британски експерти по йога.

Хубавото на частните занятия по йога е това, че наставникът планира заниманията съобразно индивидуалността на ученика си. Същността на това обучение се свежда до умението да се въздейства на собствения организъм, така че мозъкът да започне да отделя по-високи дози окситоцин. Този хормон има обезболяващ ефект. Джеймс Мутана е категоричен, че йога-техниките са в състояние да помогнат на много хора със здравословни проблеми. Става дума за система от упражнения, която се адаптира за всякакви възрасти и здравен статус .

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *