Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кейт Мидълтън избра естественото раждане

Съпругата на принц Уилям – Катрин, реши да ражда по естествен път. Решението й е мотивирано от убеждението, че това е най-безопасният начин детето й да се появи на света.

katetoБъкингамският дворец потвърди официално, че първото раждане на Кейт Мидълтън ще бъде в частното крило на известната болница St Mary’s Hospital в Падингтън. На същото място е проплакал за първи път и принц Уилям. За разлика от Виктория Бекъм например, чиито деца са родени със секцио, херцогинята на Кеймбридж не се плаши от родилните болки и не смята да прибягва до такъв вариант.

Водещи британски гинеколози са на мнение, че решението на Кейт трябва да вдъхнови младите жени на Острова и по света за реабилитация на естественото раждане. На бъдещите майки се препоръчва да си направят родов план, за да се чувстват по-спокойни и уверени за добрия изход от раждането, описват от medikforum.ru.

Родовият план засяга желанията на родилката болките й да бъдат облекчени с медикаменти или епидурална упойка, позите, в които би искала да роди, кои нейни близки могат да присъстват.
Кейт например е пожелала на раждането да присъства принц Уилям. Заедно с действащия кралски гинеколог ще бъде ангажиран бившият личен гинеколог на кралица Елизабет.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *