Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Богаташи луднаха по майчината кърма

Майчината кърма става търсена стока, по която са луднали богаташите в Китай! Заможната клиентела си търси кърмачки, за да си осигури подмладяване с уникалната храна!

milkБроят на състоятелните клиенти, които търсят майчино мляко или искат да се абонират за домашна кърмачка, непрекъснато расте. Подобен абонамент струва около 4 000 долара месечно, твърдят от medikforum.ru. Някои клиенти си купуват малки бутилчици с изцедено мляко, а други са готови да бозаят директно – като малки деца. Сайтове от рода на Sina Weibo (китайският еквивалент на Twittwr) непрекъснато публикуват обяви за търсене и предлагане на майчина кърма.

Потребителите на този продукт твърдят, че той съдържа уникална комбинация от антитела, живи клетки, ензими, хормони и мастни киселини, които го правят суперхрана и отлично защитно средство срещу най-страшните болести.

Критиците на тази мода са на мнение, че търговията с майчина кърма се отразява зле на мъниците, чиито родителки стават жени-производителки на търсената стока. Търговският момент влошава емоционалната връзка между майката и детето й – пожертвана в името на някакъв доход. Поведението на богатите развращава – бедните жени са готови да продадат и последната си капка мляко, е коментарът на китайски правозащитници.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *