58 милиона долара компенсация за смазан череп

Рекордно обезщетение ще получи американец-жертва на кръчмарски побой. 43-годишният Антонио Лопес Чаи ще бъде възмезден с 58 милиона долара за страданията, които е преживял. Човекът е инвалид за цял живот и има нужда от 24-часови грижи.

glavaИсторията на клетника започва преди три години, когато посетил заведение в калифорнийско градче със семейството си, разказват от topnews.ru. Станал скандал, при който барманът и един от охранителите се нахвърлили на двама от роднините на Антонио. Мъжът се втурнал да ги защити, което вбесило охранителя. Мъжагата бил въоръжен с бухалка; той започнал да удря Антонио по главата и го съборил на земята. Страшната сцена нямала край: след като буквално смачкал главата на клетника, гардът започнал да го рита. Хванал тялото му и няколко пъти ударил изпадналия в несвяст мъж в тротоара.

В резултат на вандалския побой Антонио получил жестоки травми. При транспортирането му в болница пропаднали части от раздробения му череп. Мъжът се лекувал дълго време и е истинско чудо, че успял да оживее. Според лекарите той няма да може да се възстанови напълно, тъй като мозъкът му е силно увреден. Антонио не може да говори и да се грижи за себе си.

При разследването станало ясно, че позицията на охранител е била поверена на непрофесионалист. Охранителната компания, осигурила гарда, ще изплати според присъдата на калифорнийските магистрати 58 милиона долара обезщетение на пострадалия човек. Главният подсъдим и барманът, който предизвикал скандала, са в неизвестност от деня на инцидента.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *