Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жените мислят за килограмите си по 21 минути на ден

Жените се безпокоят за килограмите си, мислят колко са напълнели, изчисляват калории и проучват диети средно по 21 минути на ден. В рамките на един средностатистически живот това прави цяла година!

slabaЦяла година от живота си жените посвещават на мисли и тревоги за наднормени килограми, твърдят от medikforum.ru. Сайтът цитира изследване на британски социолози, според които мъжете са не по-малко загрижени за силуета и здравето си. Само че те отделят по 18 минути дневно за същата дейност.

Процентът на мъжете, ангажирани с подобни мисли, е 38. Тези хора най-редовно четат надписи върху опаковките на хранителните продукти и се интересуват от тяхното съдържание и калории.

Каква е мотивацията на желаещите да отслабнат?
На първо място – за да бъдат стройни и секси за любимия човек. Близо 40% от анкетирани при изследването заявили, че са готови да минат на диета, за да зарадват интимния си партньор. 10% изчисляват внимателно калориите, за да съхранят добрата си форма и да останат стройни като приятелите си. Всеки 14-и служител в офис внимава да не натрупа килограми, за да съхрани самочувствието си на добре изглеждащ мъж/жена.

20% от англичаните ползват специално мобилно приложение за смартфони, чрез което пресмятат калории. Високите технологии помагат! Само всеки шести от маниаците на силуета изчислява калориите си ръчно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *