Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прекалената хигиена и природните аномалии провокират заболявания

Повечето от нас са наясно, че силната имунна система няма нужда от прекалена чистота, защото някои бактерии, атакувайки ни като деца, ни карат да си изработим антитела, благодарение на които по-късно боледуваме по-малко

хигиена

Във връзка с прекалената хигиена наскоро се оказа, че дезинфекциращите кърпички може да бъдат дори опасни. Според американско проучване много от тях съдържат трихлозан. Неговата честа употреба ни прави резистентни към антибиотици. Така че не прекалявайте с „мокрите кърпички“ и приучете децата да си мият по-често ръцете, вместо да ползват дезинфектанти.

Свикнали сме често да употребяваме израза: „Боли ме нещо… От времето е.“ Tози клиширан вече израз има своите най-сериозни основания. Накратко ще ги обобщим: хора със сърдечносъдови проблеми и асматици се чувстват зле при застудяване, хора с нарушения на щитовидната жлеза усещат симптомите на заболяването си по-ярко при излизане на вятър, хора с високо кръвно не изпитват особен комфорт при рязко покачване на температурите.

Хора с ниско кръвно не обичат спада на атмосферното налягане и ниската облачност. Жени в климактериум и такива с депресия и тревожност също се влошават във ветровити дни

Рисковите групи за инфаркт и инсулт трябва да внимават много при смяната на сезоните и колебанията на температурите, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *