ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Цветелина: Прополисът е най-вълшебният антибиотик

„През пролетта залагам на сока от спанак“, издава певицата

 

cvetelinaФолк певицата Цветелина споделя, че за нея най-вълшебният антибиотик е прополисът. Именно с него тя се спасявала от вирусите. Освен това се доверява и на билката невен.

„Повече вярвам на народната медицина, отколкото на традиционната“, категорична е тя в интервю за в. „Шоу“. Изпълнителката коментира, че за всяка болка има билка. Издава, че всяка година след месец септември пие прополис.

„Слагам по 25 капки в чаша топла вода и изпивам течността на гладен стомах“, обяснява тя. Прополосът стимулира имунната система. Освен това е антибактериален.

Цветелина споделя и как се спасява от пролетната умора. След тежката зима тя глези организма си с плодови фрешове и сок от спанак. „Спанакът регенерира клетките и ми дава страшно много енергия“, споделя още тя.

Певицата отбелязва, че се старае винаги да консумира чиста храна и да е в хармония със себе си и останалите. Това за нея е ключът към доброто здраве. Тя спазва и житната диета на Петър Дънов и казва, че след тези дни се чувства изключително добре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *