Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Откритие, което спасява човечеството от косопад!

Рибните белтъчини от менюто на ескимосите са най-ефективното средство срещу косопад!

alopeciaУчени от Калифорнийския университет направиха експеримент със 72 жени, страдащи от алопеция /интензивно опадване на косата/. Причината за това страдание може да бъде стрес, лошо хранене, хормонално разстройство, уточняват от medikforum.ru. Една част от жените приемали таблетки с рибен белтък AminoMar C, а друга – плацебо. Наблюденията потвърдили предварително лансираната хипотеза. Групата на рибни таблетки след три месеца успяла да редуцира косопада с 20%, а след половин година започнало възстановяване на окосмяването и обемът на косата се увеличил средно с по 6%.

Дерматолозите, които са създатели на таблетките, смятат, че техният продукт е нешо като ботокс за косата. Протича своеобразно подмладяване на клетките, отговорни за поникването на здрав косъм, а наличният се съхранява.
Всекидневният прием на таблетките-чудо позволява процесът по загуба на косите да се включи обратно: стопира се падането и се възстановяват изгубените единици. Според изследователите това може да има решаващо значение за психологическата стабилност и добро самочувствие на жените в менопауза, при които косопадът е често срещано явление. Загубата на част от косата депресира и за много жени е голямо емоционално изпитание.

Създателите на рибните таблетки не крият, че идеята им е била вдъхновена от гъстите, тежки коси на жените-ескимоси от Гренландия. Логично това било свързано с менюто им, а както е известно там преобладават рибните продукти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *