Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чистото тяло не е достатъчно, за да е чиста и душата

Трябва да спазваме чистота на тялото си и всичко, което го заобикаля!

доброта

Освен това трябва да помним, че съществува външна и вътрешна чистота.

Вътрешната чистота – това е чистотата на помислите, това, за което мислим и помним. Споменът за Абсолютната истина е главният метод за изчистване на ума. Разбира се, умът може да се изчисти и чрез разкаяние и то поправя последствията от греховните постъпки, но не унищожава тяхната дълбока причина – греховните желания. От всички грехове можем да се избавим само като помним за Абсолютната истина. Освен това към изчистването се отнася и поклонението. Неговата главна цел е срещата със светиите; тя сама по себе си избавя човека от много греховни желания.

Външната чистота е чистотата на тялото, дрехите и жилището. За да поддържаме външната чистота, трябва да се къпем редовно, да носим чисти дрехи и да се храним с чиста храна. Не трябва да се употребява замърсена храна, до която са се докосвали греховни хора – тя изважда ума от равновесие.

По този начин трябва да направим чисто всичко, което е възможно. В противен случай мръсотията започва да въздейства на нашето съзнание. Ако по време на почистването имате възможност да избършете прахта, трябва да приложите всички усилия, за да достигнете и до най-отдалечените кътчета, иначе именно непочистеното място ще ви развали настроението, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *