Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Добродетели, които лекуват психиката

Почитане на празниците

доброта

Съществуват три вида празници: религиозни, семейни и различни увеселителни мероприятия.

Духовните празници са много повече, отколкото му се струва на съвременния човек. Целият ни живот е изтъкан от духовни мероприятия, а ние седим у дома и в най-добрия случай скучаем; в най-лошия – гледаме „Биг брадър“ и изпитваме емоции, надниквайки в чуждия илюзорен живот.

Грижа за домашните животни

От домашните животни зависи благополучието на човека.

Раждане и възпитание на деца

Ако децата са родени в законен брак, родителите ги отглеждат и се грижат за тях, подготвят ги за самостоятелен семеен живот и им дават духовно възпитание – създаването на потомство се смята за благочестива дейност. Главното качество на характера, което родителите трябва да развиват у детето, е непривързаност към светския живот.

Най-доброто качество на душата, което се състои от всеопрощение – липсата на желание да отмъстиш на този, който те е обидил; въздържание от кражба; уважение към свещените писания; незабавно изпълнение на предписаните задължени; благодарност към по-възрастните; отказ от незаслужени дарове; поклонение по светите места; правдивост(прямотата и искреността предизвикват уважение); състрадание към хора и животни; разсъдливост; поклонение пред Бога – най-важната благочестива дейност; честност; самоотричане; учтивост.

Винаги трябва да помним, че не сме се родили случайно на земята. Започваме своето развитие със светска дейност, но постепенно трябва да преминем към духовно съвършенство – духовна благочестива дейност. Самата ни планета е наричана благочестива земя – това означава, че предназначението на всекиго, роден на тази планета, е да се занимава с изчистване и благочестива дейност. Това трябва да се прави, като развиваме у себе си най-добрите качества на душата заради Абсолютната истина, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *