Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Извайването на “плажно” тяло започва от днес!

Сега е моментът да започнете диета,  която ще подготви тялото ви за летния отпуск! Времето не е нито много, нито малко: достатъчно, за да предприемете няколко разумни стъпки.

dietaНа всички ни е омръзнала зимата и се радваме на първите наистина слънчеви и топли дни. Тъкмо те ни подсещат да се погледнем в огледалото и да си дадем сметка, че без някаква програма за редукция ще ни е неудобно да излезем на плажа по бикини. Специализирана анкета във Великобритания сочи именно днешния ден – 22 април, като най-подходящ за начало на такава програма.

Анкета, поръчана от веригата супермаркети Asda показва, че сред 2000 жени и мъже само 18% не смятат да се погрижат за редукция на теглото си. Всъщност сред мъжете мераклиите да отслабнат са едва 25%, пишат от medikforum.ru. 56% от жените са убедени, че излишните им килограми не са повече от 5-6. Това означава, че през всяка от следващите седмици до лятото ще трябва да стопяват по 500 грама от теглото си.

Същата анкета е установила, че много жени украсяват хладилниците си с магнитчета, на които са изобразени известни холивудски звезди по бикини. Това е вдъхновяващо, коментират анкетьорите. В Asda използват момента да направят мощна рекламна кампания на здравословните храни, които продават. И да отчетат рязък скок в пазаруването на готови салати. Принципно мъжете са склонни да комбинират промяната в хранителния режим с физически натоварвания, докато жените се интересуват в по-голяма степен от калориите на храната, която пазаруват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *