Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кои са храните, които скъсяват живота ни!

Ограничете белия хляб и колбасите

 

бял хляб Има храни, които влияят благоприятно върху човешкия организъм и такива, които скъсяват живота ни. Типичната западна диета, която включва много мазнини и захар, съкращава дните ни, категорични са британските учени. Изследване, направено сред 5000 души, показва, че при хората, които консумират пържено и сладко, бял хляб, масло и сметана, рискът от преждевременна смърт е много по-голям.

Само във Великобритания над 94 000 души годишно умират от сърдечни заболявания, причинени от вредна храна.

По време на проучването специалистите са изследвали 3775 мъже и 1575 жени. Те използвали комбинация от болнични данни, резултати от рентгенови изследвания и установили процента на смъртност и хроничните заболявания на хората, решили да участват в експеримента.

Учените са стигнали до извода, че тези, които обичат да ядат колбаси, млечни продукти с висока масленост и бял хляб, имат повече здравословни проблеми и умират по-рано от онези, които се хранят здравословно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *