Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Емилова: Дебелите не са здрави!

Няма човек, който да е с много килограми и да е здрав, твърди д-р Людмила Емилова

доктор Емилова

В своята клиника тя прилага гладолечение. Докторката и нейни пациенти разказват за методите и ефектите във филма „Рецепти за щастие 2“, който читателите на „24 часа“ могат да си купят на DVD от вестникарските павилиони.

„Дебелият човек има нарушения в обмяната на веществата или е приемал медикаменти, предизвикващи подобни нарушения в метаболизма. Симптомите на заболяванията, свързани със свръхтегло, може да не се проявят бързо, но са неизбежни и не бива да се заблуждаваме, че човекът е със съхранено здраве“, казва д-р Емилова. Модерните диети за отслабване обаче често са опасни. Лекарката смята за полезни разделното хранене и суровоядството, а диетите на Дюкан, Аткинс, точковата, винената – за вредни.

„Многобройни научни изследвания доказват, че само лечебният глад под контрола на лекар специалист може да помогне истински, за да се отървем от много болести, сред които и затлъстяването“, изтъква д-р Емилова. При лечението с плодове, чай и мед най-напред започва разграждането на патологичните субстанции, от което организмът си набавя необходимата енергия, аминокиселини и полезни мазнини. Така се очиства от ненужното и става здрав. При всеки човек периодът на плодолечението е различен. При някои ефектът идва бързо, при други е нужно повече време и лечението се разделя на няколко курса, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *