Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесни упражнения за перфектна концентрация

Предлагаме ти няколко лесни упражнения, които няма да ти отнемат много време

памет

Само след 2-3 седмици ще установиш, че мислите ти са спрели да блуждаят и умееш изцяло да ги съсредоточаваш върху една-единствена задача.

Прави упражненията всеки ден в указания ред. Постарай се обстановката около теб да е спокойна.

• Вземи книга и изброй думите в първия й параграф. Повтори, за да си сигурен, че си ги изброил добре. Прави го само с очите си, без да движиш пръст по страницата. След това изброй думите на цялата страница.

• Брой наобратно от 100 до1.

• Направи същото упражнение, като прескачаш през З- 100, 97, 94 и т.н.

• Също като будистка мантра, си повтаряй наум в продължение на 5 минути дума, чието звучене ти харесва. След седмица удължи времето до 10 мин.

• Вземи плод. Внимателно го разгледай, като обръщаш внимание на всеки детайл. Отпъждай всяка мисъл, която не е свързана с плода.

• Затвори очи и си представи същия плод, пак в най-малки подробности.

• А сега хвани какъвто и да било предмет – вилица, чаша, лъжица, и също го разгледай внимателно. Не мисли с думи за него, само го наблюдавай.

• Нарисувай произволна геометрична фигура. Съсредоточи се изцяло върху нея, без да мислиш за нищо друго.

• Визуализирай я със затворени очи, също като плода. Отвори очи и пак си я представи, този път – без да я гледаш.

• Постой 5 минути, без да мислиш за абсолютно нищо.

Всичко това ще ти отнеме около 30-40 мин. След това ще се чувстваш, сякаш си спал/а цяла нощ и ще учиш без проблеми. Може да препоръчаш упражненията и на родителите си, ако се връщат съсипани от работа, пише вестник „Всичко за семейството“.

LecoVita Мементо спомага за оптималната дейност на мозъка. LecoVita Мементо повишава вниманието, концентрацията, подобрява паметта, работоспособността и енергията. 

„Здравейте! Казвам се Камелия и съм на 34 години. Работата ми е силно стресова и предполагам, че това доведе до понижена концентрация. В един момент започнах да се съсредоточавам все по-трудно и затова потърсих помощ в аптеката. Препоръчаха ми LecoVita Мементо и оттогава се чувствам много-много по-добре! Помага при лоша концентрация!“. 

LecoVita Мементо
LecoVita МЕМЕНТО 20 ампули за пиене 500mg х 25мл /Цитиколин 500mg/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *