Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебни думи и заклинания лекуват неизлечимо болни

Науката за изцеление с думи е възникнала преди векове

6

В Индия се появява учението „мантра-йога“ – къси заклинания, състоящи се от определени букви и срички; в Европа знахари и лечители нашепват над болните заклинания. В какво се е състояла магическата сила на тези обреди?

Вълшебните думи

Съвременни изследвания установили, че заклинанията на нашите прабаби и мантрите на индийските мъдреци пораждат със звученето си определени енергетични вибрации, способни да оказват мощно влияние върху човека. Освен това древните лечители понякога усилвали действието на произнасяните магически думи със специални движения – именно така се раждали танците на шаманите и ритуалните танци на народите по света. В зависимост от страната и континента те се различават помежду си, но ги обединява това, че пробуждат основните енергии на нашата планета: стихиите на Огъня, Земята, Въздуха и Водата, необходими на човека за постигането на хармония – както духовна, така и телесна.

Група специалисти изследвали енергетиката на старославянския език и възстановили енергетичния смисъл на всичките 49 букви от тази азбука. Освен това те обединили звуците с особени движения и в резултат се появил комплекс от упражнения, състоящи се от танцувални стъпки и красиви звуци, даващи мощен заряд от бодрост и енергия, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *