ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да преодолеете ефекта на „пчелната пита” от очилата с перфорация Д-р Вижън?

Технологията за очилата с малки дупки е призната и одобрена от медицинската професия.

 

Истината е, че те стават все по-популярни, тъй като се знае все повече за тях. Един голям мит, който трябва да се разбие е, че тези очила не работят, защото предизвикват т.нар. „honeycombing” (пчелна пита) ефект.  Т.е. когато очите не виждат цялостното изображение, което се образува през очилата, а виждат само множеството малки дупчици.

Естествено, както при всеки нов чифт очила, ще отнеме малко докато свикнете да ги използвате. Много хора твърдят, че непрекъснато усещат очила, стъкла и рамки си, когато за първи път ги носят, но след известно време мозъкът привиква с информацията, която получава и спират да ги забелязват. Това важи и за ефектът на пчелната пита, който се получава от този вид очила. В началото ще ви е неестествено, но след като мозъкът се адаптира към подобряване на визуалната информация, този ефект изчезва! Ако имате обаче, повече от 6 диоптъра тези очила няма да са подходящи за вас, защото непрекъснато ще виждате ефектът на „пчелната пита”.

Появата на двойни изображения

 

Появата на двойни изображения е другият основен фактор, който кара хората да не предпочитат очилата с малки дупки. Въпреки това, с по-добро разбиране за това как се случва самият принцип на работа на очилата, можем да видим, че както при ефекта на „пчелната пита”, така и тук двойните изображения са само проблем за хора с или повече от 6 диоптъра.

Двойни изображения се случват, защото светлината, която навлиза през миниатюрните отвори на очилата са леко свити около краищата на самата пластмасова рамка. Това е процес, известен като дифракция, и се случва при всички светлинни лъчи, когато минават близо до ръба на даден обект. Добре познат пример за дифракция е явлението, когато различни обекти се потопят в басейн. По този начин, потопени във водата, те изглеждат и създават впечатление, че са на различно място, от това където те всъщност са. Това е така, защото водата пречупва светлината при навлизане в басейна и така предметите привидно се преместват. Има хора, при които точи ефект е почти незабележим или много бързо отшумяващ, при други е необходимо малко повече време, за да свикнат, но дори и при тях, този ефект е само временен, докато започнат да виждат ясно с очилата с малки дупки.

Повече за очилата тренажори с перфорация Д-р Вижън, може да видите ТУК:

 

 

4 тайни начина да се предпазите от проблеми със зрението

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да преодолеете ефекта на „пчелната пита” от очилата с перфорация Д-р Вижън?

  1. Стефка Николова каза:

    Работя като сервитьорка и барамнка. Всеки ден поне по 8 часа съм на крак, дори обядвам и вечерям на крак. Впоследствие на всичко това получих разширени вени. Не стига, че се виждаха, но беше грозно и ме боляха. Опитах много видове кремове и гелове против разширени вени, но болката оставаше, заедно с неудобството. Случайно ровейки се из мрежата, попаднах на чорапите Биомагнетик паулър и реших да експериментирам, тъй като цената не беше висока и нямаше какво да губя. Още от първия ден започнах да ги нося. Болката започна да утихва още първата седмица. Имам надежда, че след по-продължително носене болката може напълно да изчезне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *