ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-Р ВИЖЪН – естествена алтернатива на диоптричните очилата, предписани от доктор!

Страдате ли от късогледство, далекогледство, астигматизъм, синдром на компютърното зрение или катаракта? Очилата Д-Р ВИЖЪН са вашето решение!

 

Модерна и достъпна алтернатива на диоптричните очила, предписвани от лекар, очилата с малки дупки се състоят от прецизно обработени леки перфорирани пластмасови лещи, вмъкнати в стандартни пластмасови рамки. Те са идеални за хора, страдащи от рефракционни заболявания на очите, възрастните хора и компютърните потребители.  Изключително прецизно изработени, с помощта на лазерна технология, този вид очила позволяват само преките и последователни светлинни лъчи да преминават през окото.

Хората, които са пробвали веднъж очилата Д-Р ВИЖЪН споделят, че изпитват по-голяма яснота и постигат по-чувствителна разделителна способност на зрението, откакто са започнали да ги носят. Някои коментират още, че са постигнали почти перфектно зрение, и определят очилата с малки дупки като равни във възможността си да подобряват зрението, като тези предписани от професионалист.

ПРИНЦИП НА ДЕЙСТВИЕ:

В здравото око, светлинните лъчи се фокусира в една точка върху светлочувствителна ретината в задната част на окото. В зависимост от вида на зрителния проблем, очите със затруднено виждане фокусират светлинните лъчи пред или зад ретината, образувайки „кръг от размазване” върху ретината.

Тренажорните очила помагат при проблеми със зрението

Принципът на действие е основан на диафрагмиране и е следният – с помощта на специалните перфорации на очилата се ограничава светлинния поток. Малките дупчици позволяват да се увеличи значително големината на резкостта. Независимо от наличието на аномалии в рефракцията, образът на обекта попада в зоната на най-голямата зрителна острота в ретината. Ефектът на попадането на обекта на изображение в зоната на най-голяма острота на зрението в нормално състояние е намалена поради намаление на вниманието. Чрез очилата Д-Р ВИЖЪН, този ефект възниква автоматично от намаляване на разсейване на светлината от малките дупчици, което води до правилно натоварване на отслабналите мускули и премахва излишното напрежение на очните мускули. Благодарение на този ефект се неутрализира умората на очите и ако се ползват често, очилата подобряват зрителната острота очевидно.

Очилата с перфорация добиват все повече популярност в последните години, но това е бавен процес, защото трябва да се преборят със съществуващите вече методи за подобряване на зрението, както и да получат одобрението както на специалистите, така и на потребителите.

В този аспект, вече е широко прието, че този вид очила подобряват успешно зрението на тези, които страдат от рефракционни очни нарушения, дори офталмолозите използват оборудване, което работи на този принцип, за да проверят степента на увреждане на очите по време на очните прегледи. Освен това има безспорни доказателства, че диоптричните очила не винаги помагат при късогледство. Много клиенти се обръщат за помощ към очилата с малки дупки, като метод за превенция и лечение на късогледство, проблем, който значително се е увеличил през последните 50 години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *