Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да стопим килограми със зелени коктейли?

Кокейли с растителни съставки и – както подсказва името – зелени на цвят. Какво представляват?

greenТ.н. “зелени коктейли” са едно от меките средства за отслабване. Достатъчно е да изпивате два-три на ден и да намалите колкото е възможно обичайните количества на храната си. Резултатът ще е налице, гарантирано, обещават от medikforum.ru.
Зелените коктейли са създадени в Русия от Виктория Бутенко. Първоначалната й идея била да съчетае ефекта на лечебни треви, подправки, зеленчуци и плодове при някои заболявания. В хода на изпитанията обаче се оказало, че освен оздравяващ и тонизиращ ефект, зелените коктейли помагат за едно неусетно стопяване на излишните килограми.

Коктейлите съдържат познатата ароматна зеленина: магданоз, копър, листа от целина, мента, мащерка, глухарчета, рукола, спанак, лапад, коприва – всичко зелено, което става за ядене. Зеленината се смила с блендер, а за по-приятен вкус и консистенция могат да се добавят различни зеленчуци и плодове – за предпочитане със зелен цвят, например зелени ябълки, краставици и продукти от друга цветова гама – круши, ананас, ягоди, праскови. 40 процента зеленина понасят 60% зеленчуково-плодова смес, както и неголямо количество минерална вода.
Зелените коктейли могат да бъдат забъркани по личен избор и вкус, като не се добавя захар или друг подсладител. Важно условие е да се консумират веднага.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *