Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 продукта за лесно отслабване през пролетта

Два-три излишни килограма можем да стопим от тялото си, ако активно включим в пролетното меню пет полезни продукта.

Известно е, че най-добре подобна редукция става чрез активно заместване на някои храни с плодове и зеленчуци. Само че през пролетта изборът не е голям, а и цените са твърде високи.Разбира се, винаги могат да бъдат измислени по-достъпни варианти. Ето предложението на medikforum.ru!

отслабване през пролетта
Как да отслабнем през пролетта?

Пресни краставици. През зимата и ранна пролет те наистина не са много витаминозни, но вкусът и ароматът им са привлекателни. Освен това една краставица има средно само около 16 калории. Важно е да се знае обаче, че тази храна подпомага отслабването, ако не е комбинирана с майонеза или голямо количество мазнина.

Сладкият грах е достъпен целогодишно. Замразен или консервиран, той може да бъде в менюто и в ранна пролет. Богат е на протеини, съдържа голямо количество фолиева киселина, която подпомага усвояването на белтъчини, фосфор, калий, желязо и други микроелементи. В една чаша грах има всичко на всичко 26 калории.

Нектарините през този сезон нямат аромата и сладостта на плодовете от отечествения пазар, но са незаменими като противодействие за образуването на кръвни съсиреци.

Лещата е недолюбвана от съвременния човек храна – напразно! Приготвена като гарнитура, тя е източник на растителен белтък, въглехидрати и целулоза, главни компоненти на диетичното меню.

Гъбите са диетичният венец на този вариант. Важно е наистина как ще бъдат приготвени и няма ли покрай тях да се натоварим с мазнини. Но принципно това е белтъчна маса, която дава на тялото енергия без опасност от мастни отлагания.

водорасли за отслабване
Водорасли за отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *