Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравословни храни, които понижават мазнините в тялото

Много хора обичат да похапват мазни храни, а след това се оплакват, че наддават на тегло

зеленчуците

Въпреки това, една балансирана диета, състояща се от здравословни храни, които са с ниско съдържание на мазнини помага за загуба на нежеланите мазнини в тялото. Здравословно хранене предпазва от болести, като например коронарна атеросклероза и инфаркт, причинени от натрупването на мазнини в кръвоносните съдове.

Нискомаслени млечни продукти

Нискомаслените млечни продукти са богати на калций. Те имат ниско съдържание на мазнини. Подходящи са обезмасленото прясно и кисело мляко и изварата. Приемът на калций помага за потискане производството на калцитриол – ензим, който насърчава производството и съхранението на мастните клетки. Млечните продукти с ниско съдържание на мазнини могат да помогнат за загуба на тегло до 70 процента чрез насърчаване изгарянето на телесните мазнини.

Плодове и зеленчуци

Суровите плодове и зеленчуци са с ниско съдържание на калории, а някои изобщо не съдържат калории. Плодовете и зеленчуците, като пъпеши, домати, дини, зеле, броколи и ягоди, имат високо съдържание на вода и намаляват калориите. Такива храни намаляват апетита на индивида и следователно регулират количеството на поетата храна в по време на следващото хранене.

Постно месо

Постното говеждо месо, пилешкото и рибата са с високо съдържание на протеин, известен като левцин, който помага за поддържането на мускулната маса на тялото и ограничаване на мазнините. Левцинът помага за изгаряне на излишните мазнини, но е идеален за мускулите и следователно е желан за онези, които търсят за увеличаване на мускулната маса. Пилето и крехкото червено месо също са източник на L-карнитин, който превръща мазнините в гориво в организма, като по този начин предотвратява складирането на мазнини.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *