Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може ли отслабването да бъде удоволствие? Да – с „I LOVE FASHION”®!

Вижте как!

 I LOVE FASHION

Една от дилемите на съвременното човечество е свързана с наднорменото тегло. Човекът на XXI век се обездвижва, живее в стрес, храни се неразумно, набързо и нездравословно. Последиците? Затлъстяване, болести. Безброй диети и вълшебни хапчета дават надежди на милиони, но желаният резултат  все не идва.

До днес! Днес вече имаме средството, което ще ни помогнем да постигнем целта си: идеалната фигура, високото самочувствие, доброто здраве.

Продуктът I LOVE FASHION® е уникален за българската практика: това е първото средство за контрол на апетита и килограмите, което идва у нас със сертификат за успешни клинични изпитания. Характеристиката му е интересна и с това, че той прави отслабването лесно и приятно. Основан е на природни съставки и разчита на естествените процеси на обмяна в организма. Няма негативни странични ефекти.

 

Какво представлява I LOVE FASHION®?

Интригi love fashion, Ай лав фешън, капсули за отслабване, мода и отслабване, модерно отслабване, Отслабване, отслабване с парфюм, парфюм за отслабваневаща комбинация от капсули и парфюм, чийто редовен прием ни води към желаната цел. Видимият положителен ефект ще дойде, ако вземаме всеки ден по две капсули и използваме ароматите като обикновен парфюм.

 

Какъв е механизмът на действие на „I LOVE FASHION®?

Капсулите I LOVE FASHION® съдържат екстракта SINETROL® Xpur, създаден във френската лабораторияFytexia. Това е балансирана композиция от червен и обикновен портокал, грейпфрут и гуарана. Екстрактът е познат в целия свят като активна съставка на продукти за отслабване. Плод е на продължителни научни изследвания и клинично тестване във Франция.

Идеята на екипа, създал екстракта SINETROL® Xpur, е да въздейства безопасно и ефективно върху разграждането на мазнините в човешкия организъм. Разграждането на мазнините /липолизата/ превръща натрупаните в мастните клетки триглицериди  в свободни мастни киселини и глицерол. За разлика от триглицеридите – това са полезни съставки. Мастните киселини са важни за нормалното функциониране на черния дроб, бъбреците, миокарда и скелетните мускули. Процесът на липолиза гарантира енергийния баланс на тялото, прехода и усвояването на мастни киселини в кръвната плазма.

За неспециалиста е ясно, че става дума за сложна химия на тялото! Върху липолизата оказват влияние цял комплекс от хормони /адреналин, норепинефрин, глюкагон и адренокортикотропен хормон –ACTH/. Ние дори не си даваме сметка, че тялото ни е истинска лаборатория – протичат реакции с участието на цАМФ /цикличен аденозинмонофосфат/, активира се ензимът аденилат циклаза, Какво ни говори например  термин като “цАМФ-зависима протеинкиназа”? Необходимо ли е да сме магистри по химия, за да разберем удивителните процеси, протичащи в собствените ни клетки? От терминологията “бета-адренергичени агонисти с висока симпатикомиметична активност,  норадреналин, uАМФ-зависима фосфодиестераза” свят да ти се завие! Преведено на популярен език, цялото действие на I LOVE FASHION”® се свежда до това: имаме великолепен липолитичен /разграждащ мазнините/ ефект, благодарение на поддържани високи ензимни нива. Активират се точно онези ензими, чиято функция е да разграждат мазнините.

 

 

 

Разкрита е загадката на „I LOVE FASHION”®!

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Може ли отслабването да бъде удоволствие? Да – с „I LOVE FASHION”®!

  1. Димитър каза:

    Винаги съм се шегувал с жена ми , че пие подобни продукти , а не се хваща да тренира сериозно, но когато видях резултата при нея бях изумен. Не съм сигурен колко точно килограма свали, но вече е същата както когато се запознахме преди 13 години. Поръчах си и аз продукта, защото зимата се отрази и на мен , а е недопустимо да съм с един корем пред жена ми, която е в страхотна форма. Пия го една седмица , но не съм видял резултат все още. Усещам само,че имам повече енергия и сила. Посещавам фитнес залата редовно вече две седмици. Надявам в съчетание да забележа резултати скоро, а и не само аз, а и жена ми. Относно миризмата на парфюма- аромата е за жени , но пърфюмирам само китките си, за да има ефект и не мирише около мен. Дано има ефект и при мен, защото спорта е приятен , но ограниченията в храната са непосилна задача за работещ човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *