БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Изцелени от чудото на Кръстова гора разказват

Божията ръка не позволява снимки, но лекува деца

кръстова гора

Вера Ковачева, София: „Принципно не вярвам много-много, макар да съм кръщавана. Със сина ми Стефан се качихме до Кръстова гора по разбития път. Исках да го снимам с баща му. Сякаш божията ръка не ми позволи. Фотоапаратът си работеше, без проблем се снимахме от пътя до там. Като се качихме горе, нещо заяде. Целунах кръста за здравето на сина ми. На слизане долу фотоапаратът пак проработи. Вечерта споделих с майка ми по телефона. В момента, в който й казах за Кръстова гора и как фотоапаратът горе “не работеше”, телефонната слушалка почна да пращи ужасно.

Надявам се сега да не изчезне написаното. Но това преживяване бе много емоционално за мен и исках да споделя. Не мога да си обясня този феномен, но оттогава синът ми спря да боледува.

Емилия Колева, Варна: „На Кръстова гора идваме всяка година със семейството ми. Първият път дойдохме заради малкия ми син, който имаше кожно заболяване, много упорито. Измихме го с вода от аязмото и след време всичко изчезна. Може и да е от внушение, но не е ли хубаво да има такива места, на които хората да си внушават разни неща и да оздравяват? Това прио всички положения е Божие чудо!“

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *