Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Равадиново – биоцентър пие енергия оттам

Това е „енергийна” зона, заедно с „енергийни” зони като Рупите, Мадара, Кръстова гора, Тетевен, Беклемето

Равадиново

Тук е съществувал тракийски Град на Слънцето със светилища, храмове, култови здания и крепостни стени. От двете страни на пътя към зеления биоцентър има руини от Гръко-римската епоха.

Името Равадиново произлиза от името „рави” – учител. В местността Кукув Баир Таня и Петър са построили храм „Св. Петка“ и параклиси, посветени на християнските светци-лечители.

Таня е ръководител на екипа, биосензитив и лечител трето поколение. Още като дете тя започнала да проявява силни ясновидски способности. Четири пъти преживяла клинична смърт. И всеки път лечителските й способности се засилвали. Когато лекува, усеща в своята ръка „лазерен” лъч. Всичко, което е направила, е съвместно с нейния съпруг и лечител Петър. Силата си черпят от неизчерпаемите енергийни запаси на Странджа.

Кукув баир се намира на 86м. над морското ниво. Той е разположен в подножието на планината Странджа, на 6 км. от Созопол и на 3км. от брега на Черно море. Съчетанието на морски с горски климат е изключително благоприятно за лечение на заболявания на нервната система. Тук има лечебна вода, която оказва ефект при заболявания на кожата и опорно-двигателната система.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *