ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебната скала на Иван Рилски – какво лекува и как помага?

Нима някой би могъл да отрече красотата на Рила планина?

лековита скала Иван Рилски

А дали ще се намери човек, който не потвърди величието на Рилския манастир? Едва ли…

Много се е говорило и писало за лековитите места на България, но със сигурност Рилския манастир заема едно от челните места, ако приемем, че има подобна класация. И не само самия манастир, но и местността около нея. Затова нека кажем няколко думи за скалата на Иван Рилски.

Скалата на Иван Рилски се намира недалеч от Рилския манастир. И тя носи името на светеца и това не е никак случайно. Това е мястото, на което светецът се е молил горещо на Бога.

Местността се намира на около 20-на минути път с изкачване. Точно до скалата има малка църква и Аязмо. Именно водата от него впечатлява с лечебните си свойства.

Църквичката е известна и с място, което се нарича Чистилището. Вярващите казват, че който мине през нея, се разделя с всичките си грехове, най-вече ако вярата му е истинска. Наричат го чистилището, защото мястото е тясно и трудно достъпно. Намира се зад църквата. Там,между камъните могат да се видят хиляди човешки съкровени желания. Онова, което хората са написали, е същото, което не след дълго се е сбъднало. Така казват…

Аязмото е лековита вода ,която извира от земята и изцелява онези, които вярват. Тя лекува не малко болести и безплодие. Не бива да се пренебрегват лекарските съвети. Водата от аязмото е само съпътваща терапия.

Има цял филм посветен на тази скала. В него се разказва за случаи на безплодие и ракови заболявания, ,на дете в кома, което се събужда, след като му е дадена вода от лековитото аязмо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *