Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Равадиново – из хрониката на изцелените

Равадиново е мястото, където стотици болни са намерили своето изцеление. Ето и техните истории

равадиново

И. В. е от Бургас. При силна катастрофа тя преживява силен стрес. В резултат на това в гърдите й се образували „възли”. Ехографията доказала фиброкистозна мастопатия.

Пациентката усещала все по-силни болки и нарастване на възлите. Таня провела 3 серии процедури. След всяка серия състоянието на И. В. чувствително се подобрявало. В началото на биолечението в лявата млечна жлеза се наблюдавало образувание с размер 28мм., а в дясната – 24мм. След 3 серии от процедури в лявата жлеза останала киста с размери 4, 4мм., а в дясната – 2мм.

Гюнтер и Вернер са от Германия. Те преживели инсулт. След биотерапията техните възможности де се движат и разговарят чувствително се подобрили.

Лаура от Италия била на 11 месеца. Тя не можела да повдигне глава. След няколко процедури състоянието на детето рязко се подобрило. Лекуващият лекар препоръчвал лечението на екипа на Зеления биоцентър, което довело до успешния резултат.

През последните години дъщерята на Таня, Поля, изключително успешно развива своите биосензитивни способности. Лекува много тежки заболявания. Срещата на жената с И. К. се оказала съдбоносна за нея. В продължение на 6г. тя не можела да има деца. Безкрайно било щастието й, когато забременяла и родила момче.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *