Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Равадиново – биоцентър пие енергия оттам – продължение

При изгрева на слънцето се наблюдава как „прана” енергия се стеле по повърхността на Земята

Равадиново

Тогава лечителите, прилагайки упражнения на Учителя Дънов, се „зареждат” с положителна енергия. Пациентите също усещат прилив на тази енергия. Тя има силен лечебен ефект при заболявания на нервната система. Почивката и възстановяването са сигурни, защото това място черпи сили от земята и е известно с лековитите си свойства от много векове насам. Да се възползват от чудодейните сили на Равадиново всяка година идват и много чужденци.

„Прана” енергия се наблюдава при преход от твърдо състояние на водата в течно или от течно в газообразно. Тогава при междуфазовия преход се отделя енергия и при контакт с живата тъкан тя става „умна” и бързо „зарежда” човешкото тяло. Организмът се възстановява по-бързо и оздравителните процеси са по-мощни. Освен това спокойствието е главен виновник за още по-успешното възстановяване и психиката. А както се знае – всички болести идват от нерви.

Екипът на Зеления биоцентър работи с пациенти от Русия, Германия, Италия, Австрия, Унгария, Македония, Турция. Хората, които са получили лечебен ефект, са хиляди. За много от тях лечението се е оказало съдбоносно. В много случаи оказва влияние дори на техния живот.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *