Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Целина като превенция срещу раковите болести – продължение

Ето защо е хубаво да си правите всеки ден сок от целина

целината

Холестерол: Целината чисти много ефективно лошия холестерол

Превенция срещу рак на дебелото черво и рак на стомаха: Веществото кумарин предотвратява образуването и развитието на рак на дебелото черво и стомаха.

Запек: Природният слабителен ефект от целината помага за облекчаване на запека. Сокът от целина също така помага за отпускане на нервите, които са били претоварени от направените от човека лаксативи.

Охлаждане: При сухо и горещо време, изпийте чаша сок от целина два или три пъти на ден между храненията. Чудесно помага за нормализиране на телесната температура.

Диуретично: Калият и натрият в сока от целина помагат за регулиране на течностите в организма и стимулират производството на урина, което го прави важна помощ, при освобождаването на излишната течност.

Възпаление:Целината действа добре при всички възпаления, като ревматоиден артрит, остеоартрит, подагра, астма и бронхит.

Бъбречната функция: Целината насърчава нормалната бъбречна функция, като подпомага елиминирането на токсините от организма. Освен че премахва токсините, целината предотвратява и образуването на камъни в бъбреците.

Ниско кръвно налягане: Пиенето насок от целина всеки ден в продължение на една седмица значително спомага за намаляване на кръвното налягане. Помага да се отпуснат мускулите около артериите, подпомага проходимостта на съдовете и позволява на кръвта да тече нормално. За да бъде ефективна, пийте сок в продължение на една седмица, спрете в продължение на три седмици, и да започнете отначало.

Нервна система:Органичните алкални минерали в целината имат успокояващ ефект върху нервната система, което я прави чудесна напитка за страдащи от безсъние.

Загуба на тегло: Пийте сок от целина често през деня. Това помага за ограничаване на апетита за сладкиши и мазна храна.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *